opc_loader

Polymaker PC-Max

Polymaker PC-Max filament

Polymaker PC-Max™ is een geavanceerd filament op polycarbonaatbasis. De ideale keuze voor technische toepassingen.

Prijs exclusief BTW:

37,15
(Prijs excl. btw)

Diameter

Kleur

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
6938936704942

PC-Max™ filament op polycarbonaatbasis

Polymaker PC-Max™ is een geavanceerd filament op polycarbonaatbasis dat speciaal is ontworpen voor desktop FDM / FFF 3D-printing. Naast de hoge afdrukkwaliteit, grote mechanische sterkte en hittebestendigheid, biedt Polymaker PC-Max ™ uitstekende slagvastheid en breuktaaiheid, waardoor het de ideale keuze is voor technische toepassingen.

Extreme taaiheid

Polymaker PC-Max™ biedt een taaiheid die eenvoudigweg niet te verkrijgen is met andere 3D-printmaterialen van vergelijkbare stijfheid. Dit maakt Polymaker PC-Max™ een uitstekende keuze voor real-world, technische toepassingen.

Hittebestendigheid

Polymaker PC-Max™ biedt een betere hittebestendigheid dan bijna alle andere 3D-printmaterialen die momenteel op de markt zijn. Het kan temperaturen ver boven 110 ºC weerstaan.

Eenvoudig printen

PC was vroeger het monopolie voor industriële FDM-machines. Nu niet meer. Polymaker PC-Max™ is speciaal ontworpen voor desktop 3D-printing, met gematigde printtemperaturen. Het heeft een uitstekende weerstand tegen kromtrekken.

Let's Talk Engineering

Polycarbonaat (PC) is al meer dan 60 jaar een van de meest gebruikte technische kunststoffen en heeft de moderne wereld mede vorm gegeven. Nu met Polymaker PC-Max™ heeft dit materiaal een nieuwe jeugd gevonden in de snelgroeiende industrie van 3D-printen.

Uitstekende mechanische sterkte

Onderdelen gemaakt met Polymaker PC-Max™ vertonen betere mechanische sterkte in vergelijking met ABS en PLA bij vrijwel elke vervormingstest.

Nabewerking

Polymaker PC-Max™ kan gemakkelijk nabewerkt worden. Schuur uw 3D-print om een mooi glad oppervlak te krijgen of spuit het met een heldere laag lak om een glasachtige transparantie te verkrijgen.

Profiel voor Raise3D printers

Het Open Filament Program (OFP) is een samenwerking tussen Raise3D en Filament Manufacturers voor het identificeren en selecteren van de best presterende filamenten voor Raise3D printers. Van diverse Polymaker filamenten zijn profielen beschikbaar.

Raise3D Pro2 Serie
Raise3D E2

Productvideo

Polymaker PC-Max heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Polymaker PC-Max


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items