opc_loader

Mass Portal Filament Dryer FD1

Mass Portal Filament droger (FD1) voor professioneel gebruik. Onmisbaar voor het printen met PVA, nylon en andere hygroscopische materialen. Voor 1 spoel tot 1 Kg.

Levertijd: op aanvraag

Offerte aanvragen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 1.500,00
1.815,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,5 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Mass Portal Filament Dryer FD1

Print betere onderdelen

Materiaaldrogen is een integraal onderdeel van de kunststofverwerkende industrie, omdat vocht de grootste vijand is van veel plastic materialen. Mass Portal filament drogers zijn een professionele droogoplossing voor FDM/FFF 3D-printen. De Mass Portal Filament Dryer FD1 is een compact formaat dektop droger geschikt voor 1 spoel tot maximaal 1 Kg.

Belangrijkste voordelen

  • Vermindert vochtgerelateerde printproblemen bij 3D-printen
  • Maakt het mogelijk om materialen met een hoge vochtig gevoeligheid probleemloos te gebruiken
  • Maakt u onafhankelijk van luchtvochtigheid en temperatuur
  • Verhoogt het succespercentage, de kwaliteit en de stabiliteit van het 3D-printen

Voor iedere printer

De drogers van Mass Portal kunnen worden gebruikt voor offline drogen met elke open materiaal 3D-printer en kunnen ook worden gebruikt voor het drogen van proprietary materiaal op spoelen met compatibele afmetingen. Een Mass Portal Filament Dryer werkt naadloos samen met een Mass Portal Pharaoh 3D-printer.

Alle materialen

Compatibel met standaardspoelen van de meest gebruikte afmetingen. Alle populaire filamentdiameters kunnen worden gebruikt - 1,75 mm, 2,85 mm en 3 mm.

Verbeterde prestaties

Drogen en aanvoeren van uw filament onder de juiste omstandigheden minimaliseert de effecten van een overmatige vochtigheid in het filament.

Hoe het werkt

Mass Portal filamentdrogers gebruiken een tweestapsproces om het filament te conditioneren voor een optimaal printproces - eerst door het filament te drogen en vervolgens door het filament aan te voeren met een stabiele procestemperatuur.

Drogen

De filamentdrogers van Mass Portal maken gebruik van een droogproces dat veel wordt gebruikt in industriële droogsystemen, geoptimaliseerd voor de filament droog toepassing.

Voorverwarmen

Het aanvoeren van filament in een bekende, stabiele toestand en temperatuur - zonder invloed van kamertemperatuur en vocht - is de sleutel tot stabiliteit, voorspelbaarheid en herhaalbaarheid van het printproces.

Aanvoeren

U hoeft het filament niet uit de droger te verwijderen om te printen - Mass Portal filamentdrogers kunnen filamenten rechtstreeks naar de meeste printers aanvoeren, waardoor elk stofcontact met de kameromgeving wordt voorkomen.

Mass Portal FD1

Supported filament sizes 1.75 mm / 2. 85 mm / 3.00 mm
Supported spool sizes Diameter: 200 mm, Width: 80 mm
Temperature range

Minimum temperature: 40°C,

Maximum temperature: 80°C

Product dimensions (w × d × h) 25 cm × 44 cm × 52 cm, 18 Kg
Power consumption Minimum 5 W, Maximum 400 W

Mass Portal Filament Dryer FD1 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items