opc_loader

Bijna 5 December en nog geen Sinterklaas Cadeau?

Het ideale sinterklaas cadeau, de Bits2Atoms Cadeaubon of Cadeaukaart

De Bits2Atoms Cadeaubon of Bits2Atoms Cadeaukaart, een Origineel Sinterklaas Cadeau

 

Weet je niet wat je moet vragen van Sinterklaas? Heb je geen idee wat je cadeau zal doen? Geen zorgen! Met een Bits2Atoms Cadeaubon van Bits2Atoms koop je het ideale sinterklaas cadeau! De Bits2Atoms cadeaubon is leuk voor iedereen die van 3D-printen houdt en je bestelt hem gemakkelijk online zonder verzendkosten te betalen!

 

De Keuze is eenvoudig

Heb je een lootje getrokken van iemand die van 3D-printen houdt en je weet niet wat je moet kopen? Of neem je het zekere voor het onzekere en laat je iemand zelf een leuk cadeau uitkiezen? Dan raad Sinterklaas dit jaar de Bits2Atoms Cadeaubon of Cadeaukaart aan als Cadeau. Een verrassend cadeau waarmee alles uit het Bits2Atoms assortiment gekocht kan worden. Van 3D-printerpen voor de hobbyist tot nozzle voor een Ultimaker 2 3D-printer voor een doorgewinterde 3D-print fan. En wat dacht je van een Workshop 3D-printen voor beginners of een 3D-geprint beeldje van jezelf? Kortom, een Sinterklaas Cadeau dat niemand verwacht, maar waar iedereen blij van wordt.

 

De digitale Bits2Atoms Cadeaubon als Sinterklaas Cadeau?

Woont de gelukkige ontvanger ver weg of heeft sinterklaas het te druk om om langs te gaan? Koop dan de digitale versie van de cadeaubon. Wanneer je deze voor 17.00 uur bestelt, heb je de bon dezelfde dag voor 18.00 uur in je mailbox.

​Surprise tip: Maak met het bonnummer een eigen cadeaubon met een persoonlijk tintje. Zorg wel dat de ontvanger weet dat het bonnummer alleen bij Bits2Atoms gebruikt kan worden als cadeaubon.

Kijk hier voor meer informatie over Bits2Atoms Cadeaubon

 

Of de Bits2Atoms Cadeaukaart?

Wil je liever een tastbaar cadeau? Kies dan voor de Bits2Atoms Cadeaukaart als Sinterklaas Cadeau. Bestel je deze kaart voor 17.00 uur online dan heb je hem de volgende dag in huis.

​Heb je het Sinterklaas Cadeau vandaag nog nodig? Kom dan naar onze winkel in Zutphen. Je kunt de kaart dan meteen meenemen. Betaal contant of PIN. Bijkomend voordeel: je kunt de waarde van de bon helemaal zelf bepalen.

​Surprise tip: Verwerk de Bits2Atoms Cadeaukaart in je surprise. Zorg wel dat het bonnummer leesbaar blijft, want deze heb je nodig om met de bon te betalen.

Meer weten over het verschil tussen de Bits2Atoms Cadeaukaart en de cadeaubon? Kijk hier voor meer informatie.

 

bestel hier de Bits2Atoms cadeaubon of cadeaukaart

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.