opc_loader

XYZprinting MultiCure180 Curing Chamber

XYZprinting MultiCure180 Curing Chamber

MultiCure180 UV uithardings station. Geschikt voor UV resins met een golflengte van 355 tot 425 nm.

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 548,76
664,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
4713120932118

MultiCure180 UV uithardings station

Professionele afwerking

Krachtige UV-uithardingsoplossing voor professionals. De MultiCure180 is ontworpen om de mechanische eigenschappen van een breed scala aan resins te optimaliseren.

Krachtige uithardingsoplossing

Een krachtige machine die prints uithardt die zijn gemaakt door de meeste van de 3D-resinprinters op de markt, waaronder XYZprinting-resins. Met aanpasbare golflengte-instellingen en voorinstellingen kunt u uithardingsprogramma's aanpassen aan uw harsmaterialen.

Bereik optimale prestaties

Breder golflengtebereik voor het uitharden van prints gemaakt door een breed scala aan resins met een breed scala aan resin printers. De MultiCure180 werkt met UV-LED's met een golflengtebereik van 355 tot 425 nm. Grote uithardingsruimte op een compacte en slanke machine die bijna overal past. De binnenruimte is 180 mm x 200 mm (diameter x hoogte). Uw uit te harden object / objecten draaien rond met 1 rotatie per minuut. Het draaiplateau en de binnenspiegels zorgen ervoor dat uw prints gelijkmatig en efficiënt worden uitgehard.

Optimale uithardingstemperatuur

De kamer warmt op en handhaaft een temperatuur van ongeveer 60 ° C, waardoor de uithardingsefficiëntie voor de meeste resins wordt geoptimaliseerd.

Intuïtief bedieningspaneel

De MultiCure180 beschikt over een intuïtief bedieningspaneel. Er zijn maar een paar simpele stappen nodig om het uithardingsproces te starten. De MultiCure180 doet de rest.

Voordelen van UV-LED-uitharding

In tegenstelling tot traditionele UV-lampen, hard de Eeezcure180 prints met UV-LED's en gebruikt geen kwik. Het is zowel veilig als milieuvriendelijk. LED's verbruiken ook minder stroom en hebben een langere levensduur. Met de juiste zorg is het een machine die lang meegaat.

Probleemloze bediening met XYZcure

XYZcure, een softwaretoepassing die is ontworpen voor MultiCure180, stelt u in staat instellingen zoals UV-golflengte, uithardingstijd en vermogensniveaus op uw pc aan te passen. Het intuïtieve dashboard begeleidt u van begin tot eind.

Welke XYZprinting Curing Chamber past bij u?

Maakt u gebruik van diverse soorten en merken resins (355 tot 425 nm) en wilt u maximale invloed hebben op de gebruikte instellingen? Kies dan voor de MultiCure180. Worden uw favoriete resins uitgehard met een golflengte in de range 375 tot 405 nm en gaat u voor maximaal gemak? Kies dan voor de EeezCure180.

Downloads

XYZprinting MultiCure180 specificaties

Productvideo EeezCure180 en MultiCure180

XYZprinting MultiCure180 Curing Chamber heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
XYZprinting MultiCure180 Curing Chamber


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items