opc_loader

DEMO model Ultimaker 3 3D-printer

Ultimaker 3 Professionele 3D-printer

Van sommige demo 3D-printers is het moeilijk afscheid nemen, onze Ultimaker 3 is er zo'n één. De eerste 3D-printer waarmee goed met wateroplosbaar ondersteunings materiaal (PVA in combinatie met de PolyBox) te printen was. Wordt geleverd in de originele doos.

Levertijd: slechts 1 beschikbaar

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 1.979,34
3.623,95 2.395,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Ultimaker 3 3D-printer

De Ultimaker 3 is de meest betrouwbare dual extrusie 3D-printer van dit moment. 3D-Print complexe ontwerpen met verbeterde printprestaties, dankzij het unieke auto-nozzle hefsysteem, professionele bouw- en ondersteuningsmateriaal combinaties en verwisselbare print cores.

Algemene kenmerken

 • Bouwvolume van 215 x 215 x 200 mm
 • Laag resolutie tot 20 micron met een 0.4 mm nozzle
 • Print temperatuur tot 280 °C
 • Dual extrusie met oplosbaar support materiaal
 • Verwisselbare print cores
 • Verwarmde bouwplaat met actieve leveling

Hardware kenmerken

De printkop

 •  Dual extrusie. Combineer bouw- en in water oplosbare ondersteuningsmaterialen om complexe mechanische onderdelen en ingewikkelde oppervlakten te printen of kies voor het printen met twee kleuren. Ultimaker 3 heeft een uniek auto nozzle-hefsysteem dat zorgt voor een gladde, professionele afwerking van elke print.
 • Verwisselbare print cores. Snel kunnen wissellen van print cores geeft een hogere uptime en maakt het onderhoud eenvoudiger. Dit demo-model Ultimaker 3 wordt geleverd met print cores voor bouw (AA) en ondersteuning (BB) materialen. De nozzle is aangepast op het materiaal - waardoor het risico op verstopping afneemt en de betrouwbaarheid toeneemt.
 • Nieuwe geoptimaliseerde koeling. Ultimaker 3 heeft een krachtige, low-noise fan systeem. Met twee nieuwe radiale ventilatoren en luchtgeleiders wordt een grotere drukopbouw gecreëerd en ontstaat een betere luchtstroom. Dit zorgt voor een betere koeling, hoge kwaliteit bridging, sneller printen en gladde oppervlakten.
 • LED-status indicatoren. De print core heeft een LED indicatie die waarschuwt als er interactie van de gebruiker nodig is.

Superieure 3D printing ervaring

 • Geoptimaliseerde Cura materiaal profielen. Uitvoerig geteste, voorgeconfigureerde, Cura profielen zorgen voor een soepeler, meer naadloze 3D printing ervaring door automatisch de benodigde instellingen voor elk materiaal en print core aan te passen. Behaal consistente, kwalitatief goed resultaten met elke print.
 • Materiaal herkenning met NFC scanner. Het ingebouwde materiaal herkenningssysteem zorgt ervoor dat uw 3D-printer wordt voorbereid en klaar is voor de taak. De Ultimaker 3 detecteert en identificeert het materiaal op de spoel en controleert of het juiste filament en print core type combinatie wordt gebruikt.
 • EEPROM print core chip. De EEPROM-chip in de print core onthoudt de grootte en het type van uw nozzle, waarschuwt u in geval van misbruik en, als gevolg daarvan, helpt het bij het bereiken van hogere slagingspercentages bij het printen.

Eenvoudige bediening en connectiviteit

 • USB-poort. Geniet van standalone printen met behulp van een USB-stick (16GB inbegrepen).
 • Wi-Fi / LAN. Stuur uw print project snel en eenvoudig naar uw Ultimaker 3 via Cura.
 • Live-camera. Monitor elke fase van uw 3D print project op afstand door simpelweg aan te sluiten op uw Ultimaker 3's Wi-Fi-netwerk. Het resultaat? Geoptimaliseerde workflow en een uitzonderlijke controle.

Verwarmde bouwplaat

 • Actieve leveling. De capacitieve sensor in de printkop meet de afstanden tussen het bouwplaat en de nozzle, en de hellingshoek wordt gecompenseerd door het aanpassen van de z hoogte in de eerste lagen. Het resultaat? Nauwkeuriger leveling en verbeterde hechting aan de bouwplaat.
 • Nieuw ontwerp. De Ultimaker 3 is voorzien van een bouwplaat die lichter en stijver is, waardoor trillingen worden vermindert wat helpt bij de verkrijgen van een ongeëvenaarde printkwaliteit. De afneembare glazen plaat maakt het gemakkelijk om bij uw prints te komen.
 • Verwarmde bouwplaat. Dankzij de verwarmde glazen bouwplaat, kunt u met veel verschillende materialen printen en hecht de print altijd goed.

Dual geared feeders

Geared feeders oefenen meer kracht op het filament, en elimineren tevens de blootstelling aan warmte van de motor. Verander uw filament met gemak, selecteert de juiste druk met een druk op de knop, en gebruik de hendel functie om filament handmatig in te voeren of te verwijderen. Meer controle betekent meer succes, betrouwbare en duurzaame 3D-print resultaten, zonder compromissen.

Industriële kwaliteit materialen

 • Ultimaker materialen. Printen met een breed scala aan materialen, met inbegrip van Nylon, PLA, ABS, CPE en PVA - op een later tijdstip uitgebreid met CPE +, PC en TPU 95A in de toekomst. Combineer twee bouw materialen voor dual-color 3D-prints of bereiken state-of-the-art complexiteit met bouwmateriaal en in water oplosbaar ondersteuningsmateriaal combinaties (Nylon / PVA en PLA / PVA).
 • NFC materiaal scanner. Uw Ultimaker 3 identificeert het materiaal dat wordt geladen en controleert of het filament en de print core die u gebruikt overeenstemmen. In combinatie met onze uitvoerig geteste, voorgeconfigureerde materiaal profielen in Cura, zorgt het Ultimaker 3 materiaal herkenning systeem ervoor dat uw 3D-printer is ingesteld voor de hoogste kwaliteit.
 • Open filament systeem. Met onze geïntegreerde ecosysteem van betrouwbare hardware, uitvoerig geteste materialen en cutting-edge software, bent u verzekerd van het hoogste niveau resultaten en een geoptimaliseerde 3D-print ervaring. Maar, dankzij het Ultimaker open filament systeem, heeft u de vrijheid om filamenten van andere merken te gebruiken.

DEMO model Ultimaker 3 3D-printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
DEMO model Ultimaker 3 3D-printer


Laatst bekeken items
3.623,95 2.395,00