opc_loader

DEMO model Creality LD-002R DLP 3D printer

Artikelnr: 1010000101

Creality LD-002R DLP 3D printer

Dit DEMO-MODEL van de LD-002R DLP 3D-printer is in prima staat. Alleen de kap heeft wat resin sporen opgelopen. De printer is gebruikt voor demonstratie doeleinden en heeft deel uitgemaakt van een project. Het project is nu afgelopen, waardoor deze printer nu beschikbaar is gekomen. De printer wordt geleverd in de originele verpakking en een nieuwe FEP-film.

Levertijd: 1 beschikbaar

Prijs inclusief 21% BTW en verzendkosten:

(Prijs excl. btw) 103,31
249,00 125,00

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
0715235125014

De LD-002R LCD Resin 3D printer, Creality's nieuwste DLP 3D-printer

Belangrijkste eigenschappen

BUILD AND MOTION: bij de ontwikkeling van de LD-002R is veel aandacht besteed aan de bouwkwaliteit van de 3D-printer zelf. Deze mag gerust robuust genoemd worden. De componenten van het bewegende deel zijn van goede kwaliteit en worden ondersteund door een kogelomloop spindel en een lineaire geleiderail voor de Z-as.

ANTI-ALIASING:MSLA 3D-printers gebruiken een LCD-scherm om een ​​afbeelding van een laag over een UV-lichtbron te maskeren. Deze technologie bestaat uit honderdduizenden pixels, elk een kleine rechthoek zelf, en laat een duidelijk teken achter van de randen van deze pixels op het afdrukoppervlak. Vaak nauwelijks zichtbaar, kan dit effect worden verminderd door het gebruik van een digitale verwerking genaamd anti-aliasing, die tussen deze randen interpoleert, waardoor het effect wordt verzacht.

QUICK LEVELING:De 3D-printer is snel te "levellen". U wordt daarbij ondersteund in de zin dat de 3D-printer de bouwplaat voor u naar het vat laat zakken. Er zijn vier inbusschroeven waarmee de bouwplaat wordt vastgehouden. Draai deze los voordat u de plaat laat zakken, en de bouwplaat wordt uitgelijnd op het niveau van het scherm. Draai ze weer vast en u bent klaar om te 3D-printen.

AIR FILTER:Een kleine ruimte aan de achterkant van de printruimte bevat een zakje actieve koolstof. Hierdoor wordt een groot ​​deel van de typische geur van resin 3D-printen weggenomen.

Materialen

De Creality LD-002R DLP 3D-printer werkt met alle resins die geschikt zijn voor laag vermogen DLP 3D-printers. Wij bevelen Monocure aan.

NB 1: overtollige resin dient met alcohol (Isopropanol) te worden afgespoeld. Deze wordt NIET standaard met de printer geleverd en dient apart te worden besteld.

NB 2: na het printen (en afspoelen) is het object nog niet volledig uitgehard. U krijgt het beste resultaat door gebruik te maken van een geconditioneerde ruimte om het object uit te harden: Wanhao Boxman-1 UV LED Curing Chamber / Box

Denk aan u veiligheid

Omdat het Creality LD-002R systeem giftige UV-harsen (resins) gebruikt, is het van belang om handschoenen en een veiligheidsbril te dragen, hiermee voorkomt u dat niet-uitgeharde kunsthars uw huid raakt of in uw ogen komt. Zodra de print is uitgehard, kunt u de print met uw blote handen vastpakken.

Niet-uitgeharde hars verspreidt giftige dampen, daarom wordt de Creality LD-002R geleverd met een masker om te voorkomen dat u de overweldigende geur inademt.

Net als bij het hanteren van niet-uitgeharde hars, is het ook van cruciaal belang dat de isopropylalcohol die wordt gebruikt in de nabewerking, voorzichtig wordt behandeld. Bij het schoonmaken van een 3D-print in dit oplosmiddelbad, zal de niet-uitgeharde hars mengen met de isopropylalcohol, waardoor een gevaarlijke vloeistof ontstaat die voorzichtig moet worden behandeld en verwijderd.

Creality LD-002R 3D printerLD-002R Create Resin Printer Caze

9 voordelen van de Creality LD-002R

2k LCD scherm LD-002R Creality LCD DLP MSLA 3D-printer

Uniforme LED lichtbron Creality LD-002R

Anti-aliasing Creality LD-002R

multi tasking Creality LD-002R

Groter bouwvolume Crealty LD-002R

Kogelomloopspindel Creality LD-002R

Actieve koolstof filtering Creality LD-002R

Eenvoudige bed-levelling Creality LD-002R

Gebruikersvriendelijk Creality LD-002R

Makkelijk schoonmaken Creality LD-002R DLP 2D-printer

Veel mogelijkheden DLP 3D-printer Creality LD-002R

Specificaties Creality LD-002R DLP 3D-printer

Produktvideo

DEMO model Creality LD-002R DLP 3D printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
DEMO model Creality LD-002R DLP 3D printer


Laatst bekeken items