opc_loader


3D-printers voor professioneel gebruik


3D-printers voor thuis en op school


U wilt een 3d-printer, 3d-scanner of filament kopen?


Bits2Atoms verkoopt alles wat u nodig heeft. Niet alleen online maar ook in onze vestiging in het Ondernemerscentrum Zutphen. Ons assortiment bestaat uit 3d-printers, filament, 3d-scanners, blue painters tape, matterende spray en nog veel meer. Bent u bedrijfsmatig geïnteresseerd, ontwerper, hobbyist of creatief? Bij Bits2Atoms helpen we u op weg!

In onze vestiging in Zutphen kunt u ook terecht om voorwerpen te laten scannen, 3d-ontwerpen te laten maken en 3d-bestanden te laten printen in 3d. U kunt ook zelf aan de slag, al dan niet onder begeleiding. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier. Wilt u liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Bel tijdens openingstijden naar 0575-469554. 

Wilt u een maquette, een prototype of gadget printen maar weet u niet welke (desktop) 3d-printer u moet kiezen? Een team van deskundige medewerkers staan voor u klaar. U gaat altijd naar huis met de 3d-printer die het beste bij uw wensen past. Wilt u zeker weten dat we genoeg tijd voor u hebben, maak dan een afspraak via het contactformulier of bel naar 0575-469554. 


Raise3D 3D-printers

Raise3D Pro 2 serie professionele 3D-printers

BCN3D 3D-printers

BCN3D Epsilon W50 en W27 IDEX 3D-printers