opc_loader

3D Systems Cubify Sense RS 3D scanner

3D Systems

3D Systems Cubify Sense RS 3D scanner met Intel RealSense technologie.

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Offerte aanvragen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 371,07
449,00
x

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Onze klanten geven ons een 9,5 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

3D Systems Cubify Sense RS 3D scanner

Scan de wereld om je heen en leg deze vast in 3D bestanden. Bewerk de scan en print deze op uw eigen 3D-printer met de scan software van 3D Systems. Verander de manier waarop u werkt met de best-in-class Sense RS 3D scanner. Snel, gemakkelijk, draagbaar en praktisch, de Sense biedt full-color 3D scanning voor gebruik in uw huis en op school. Afhankelijk van uw doel kan de Sense zelfs geschikt zijn voor gebruik in uw bedrijf.

​Deze laatste versie van de Sense is voorzien van Intel REAL SENSE technologie.

Sense voor thuis
​Haal nog meer voldoening uit uw hobby door er 3D scannen aan toe te voegen. Verklein objecten die u scant op ware grootte en 3D print ze vervolgens om te gebruiken voor bijvoorbeeld uw eigen RC auto's en vliegtuigen. Of scan uw familie op memorabele momenten en 3D print ze vervolgens als miniatuur.

​Sense voor op school
Scan met de Sense bijvoorbeeld oude fragiele (kunst-) voorwerpen en 3D-print minder kwetsbare replica's. Of verwerk een 3D scan van bijvoorbeeld een tak van een boom in een 3D ontwerp.

Sense voor in uw bedrijf
Archiveer (kunst-) voorwerpen in digitale 3D kleuren bestanden. Leg uw productportfolio vast in 3D en toon deze in een online catalogus. Deel de 3D scans rechtstreeks vanuit de Sense software met uw collega's of klanten via bijvoorbeeld Facebook.

​De Sense is licht, draagbaar en klein genoeg om in een laptop tas mee te nemen, zodat u gegevens kunt scannen waar u ook maar bent. Eenmaal terug thuis, op school of kantoor kunt u de scan bewerken, gebruiken in uw ontwerpen en te 3D printen.

De Sense-RS 3D scanner heeft zijn eigen software. De scanner en software kunnen niet zonder elkaar werken. De software laat je toe om te scannen, verkleinen, dingen aan te passen en je scan te exporteren naar andere software zoals Cubify Sculpt.

Eigenschappen 3D-scanner:

 

Scanafmetingen:  
Kleurenscan:  
Nauwkeurigheid:  
Scantijd:  
Mesh density:  
Gebruiksgemak: +++
Mobiliteit: +++
Exportformaat: stl, obj, ply

 

Soft- en hardware:

 

Software:  
Systeemeisen:  
   

 

Menu