opc_loader

HP 3D Structured Light Scanner Pro S2

HP 3D Scan

HP 3D Structured Light Scanner Pro S2: 3D-scannen: nauwkeurig, flexibel en snel.

Offerte aanvragen

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 2.399,00
2.902,79
x

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Onze klanten geven ons een 9,5 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

HP 3D Structured Light Scanner Pro S2

De HP 3D Structured Light Scanner Pro S2 scanner is een hoog nauwkeurig, flexibele en high-speed 3D-scanner; een complete 3D-scanner, die in staat is om kleine of grote objecten te digitaliseren met een verbazingwekkende mate van detail - tegen een ongekende prijs!

Structured Light

De HP 3D Structured Light Scanner Pro S2 scanner maakt gebruik van de innovatieve “Structured Light” Technologie, waardoor het mogelijk is om in slechts enkele seconden een nauwkeurige 3D-scan te maken. De Structured Light werkwijze werkt zonder enige bewegende mechanische delen, die de scanner goedkoop en robuust maakt.

Flexibele opstelling

De opstelling is modulair en kan eenvoudig aangepast worden aan de objectgrootte en de precisie die nodig is. Kleine voorwerpen zoals munten of vingerafdrukken kunnen worden ingescand, maar ook grote voorwerpen tot 500 mm (of meer door het aan elkaar koppelen van gescande blokken). In combinatie met een laptop krijgt u een zeer stabiele en mobiele scan oplossing.

Makkelijk high-speed scannen

De scanner is mobiel en kan eenvoudig voor het te scannen objectoppervlak geplaatst worden. Na het kalibreren van de scanner met behulp van de meegeleverde kalibratie panelen, wordt elke scan uitgevoerd door één enkele muisklik - en een paar seconden later verschijnt de scan (triangular mesh) in het scherm. Op deze manier kunnen achtereenvolgens meerdere zijden van het object worden gescand en verzameld.

Eenvoudige nabewerking

Uitlijnen en samenvoegen van uw scans om een volledig 3D object te krijgen, kan ïn slechts een paar muisklikken. De resultaten kunnen geëxporteerd worden naar standaard 3D-formaten (OBJ, STL, PLY) en daarna verder bewerkt worden in andere programma's voor bijvoorbeeld rapid prototyping  (o.a. 3D-printen), testen van onderdelen, productpresentaties, archeologie, computeranimaties, games, etc.

Wat zit er in de doos

  • Industriële camera  met instelbare focus (HP 3D Monochrome Camera Pro)
  • Structured Light projector, een HD Video projector met speciale lens voor een groter focusbereik waardoor m.n. scans van donkere en grotere objecten beter worden
  • USB stick met HP 3D Scan Software Pro v5
  • DIN-rail, een schuifsysteem (aluminium) voor eenvoudige, exacte en snelle instelling van projector en camerasysteem door flexibele montage-opties, ingegraveerde maten (mm) en cameraplatform met gradenboog.
  • Statief voor stabiele positionering / setup
  • Set glazen kalibratiepanelen met 2 bevestigingsbeugels (90°C) voor meerdere scanafmetingen
  • Alle benodigde kabels, incl. adapter en externe voeding
  • Beschermende tas

Downloads

Brochure HP 3D Structured Light Scanner Pro S2

HP 3D Structured Light Scanner Pro S2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items