opc_loader

+++ Persoonlijke aandacht +++ Passie voor 3D printen +++ Gratis verzenden vanaf € 100,-  +++     WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

David SLS-2 3D-scanner

David

Vanaf 31 mei 2017 zal het merk DAVID worden omgezet naar HP. Ook de produktnamen worden aangepast. De DAVID SLS-2 3D-scanner wordt HP 3D Structured Light Scanner Pro S2.

Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Offerte aanvragen

Prijs inclusief BTW:

3.176,25
x

De DAVID SLS-2 scanner is een hoog nauwkeurig, flexibele en high-speed 3D-scanner; een complete 3D-scanner, die in staat is om kleine of grote objecten te digitaliseren met een verbazingwekkende mate van detail - tegen een ongekende prijs!

 

“Structured Light”
De DAVID SLS-2 scanner maakt gebruik van de innovatieve “Structured Light” Technologie, waardoor het mogelijk is om in slechts enkele seconden een nauwkeurige 3D-scan te maken. De Structured Light werkwijze werkt zonder enige bewegende mechanische delen, die de scanner goedkoop en robuust maakt. 

 

Zeer flexibele opstelling 
De opstelling is modulair en kan eenvoudig aangepast worden aan de objectgrootte en de precisie die nodig is. Kleine voorwerpen zoals munten of vingerafdrukken kunnen worden ingescand, maar ook grote voorwerpen tot 500 mm (of meer door het aan elkaar koppelen van gescande blokken). In combinatie met een laptop krijgt u een zeer stabiele en mobiele scan oplossing. 

 

Makkelijk high-speed scannen
De scanner is mobiel en kan eenvoudig voor het te scannen objectoppervlak geplaatst worden. Na het kalibreren van de scanner met behulp van de meegeleverde kalibratie panelen, wordt elke scan uitgevoerd door één enkele muisklik - en  een paar seconden later verschijnt de scan (triangular mesh) in het scherm. Op deze manier kunnen achtereenvolgens meerdere zijden van het object worden gescand en verzameld.

 

Eenvoudige nabewerking 
Uitlijnen en samenvoegen van uw scans om een volledig 3D object te krijgen, kan ïn slechts een paar muisklikken.  De resultaten kunnen geëxporteerd worden naar standaard 3D-formaten (OBJ, STL, PLY) en daarna verder bewerkt worden in andere programma's voor bijvoorbeeld rapid prototyping  (o.a. 3D-printen), testen van onderdelen, productpresentaties, archeologie, computeranimaties, games... 


Het pakket:
- Industriële camera  met instelbare focus (DAVID-CAM-3.1-M), 1.2 Megapixel)
- Structures Light projector, een HD Video projector met speciale lens voor een groter focusbereik waardoor m.n. scans van donkere en grotere objecten beter worden (Acer K132_Plus)
- USB stick met DAVID-Laserscanner Pro Edition-software, gelicenseerd (DAVID 5 software)
- DIN-rail, een schuifsysteem (aluminium) voor eenvoudige, exacte en snelle instelling van projector en camerasysteem door flexibele montage-opties, ingegraveerde maten (mm) en cameraplatform met gradenboog.
- Statief voor stabiele positionering / setup
- Set glazen kalibratiepanelen met 2 bevestigingsbeugels (90°C) voor meerdere scanafmetingen (CP-SET02)
- Alle benodigde kabels, incl. adapter en externe voeding
- Beschermende tas

 

Garantie: 2 jaar

 

Gebruikershandleidingen vindt u op ons Bits2Atoms YouTube kanaal.

 

 

Eigenschappen 3D-scanner:

 

Scanafmetingen: Minimaal 0,2x0,2x0,2 m, Maximaal 2x2x2 m.
Kleurenscan: Ja
Nauwkeurigheid: x/y resolutie 0,9 mm, diepte resolutie 1 mm
Scantijd: 2 – 4 seconden per scan
Mesh density: tot 1.200.000 vertices
Gebruiksgemak: +++
Mobiliteit: +++
Exportformaat: stl, obj, ply

 

Soft- en hardware:

 

Software: DAVID 5 software wordt meegeleverd
Systeemeisen: Intel® Core i5™ of vergelijkbare processor
RAM: 2 GB minimum
1280 x 1024 minimum scherm resolutie
4 GB vrije harddisk ruimte
   
David SLS-2 3D-scanner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Menu