opc_loader

XYZprinting PartPro100 xP DLP Resin 3D-printer

XYZprinting PartPro100 xP

Precisie prototyping. Zeer geschikt voor engineering doeleinden. Voor het printen met wasachtig materiaal ten behoeve van de verloren wasmethode, bevelen wij u de CastPro100 xP aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

(Prijs excl. btw) 1.999,00
2.418,79

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,5 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

PartPro100 xP DLP

Moet uw prototype uiterst precies zijn? Dan is de PartPro100 xP DLP Resin 3D-printer van XYZprinting de juiste keuze. Hoge resolutie voor kleine onderdelen waar nauwkeurigheid en details van cruciaal belang zijn.

Nauwkeurige kunststof onderdelen

De PartPro100 xP is gebaseerd op DLP-technologie om de uitstekende kwaliteit en snelle 3D-print tijden te bereiken. Voor kleine onderdelen is hun simpelweg geen betere optie dan DLP-technologie.

Professioneel materiaal

De PartPro100 xP maakt gebruik van professionele resins. Het heeft de taaiheid en de oppervlaktekwaliteit die perfect is voor het produceren van prototypes en kleine onderdelen.

  • ProUtility is een grijs kleurige resin, met een gemiddelde taaiheid. Het materiaal is ideaal voor prototypen voor algemene doeleinden.
  • ProAccure is een sterk materiaal met hoge stijfheid, waardoor het bestand is tegen vervorming. Het technische materiaal is geschikt voor het maken van prototypen van objecten met dunne wanden.
  • ProHighTemp is een hittebestendige resin die bestand is tegen temperaturen tot 140 graden Celsius. Voor technische toepassingen is het ideaal voor het 3D-printen van de hoofdmodellen voor het maken van rubberen matrijzen.

Breed inzetbaar

De PartPro100 xP is de meest betaalbare 3D-printer met hoge resolutie op basis van DLP-technologie. De kwaliteit van de output maakt het een ‘must-buy’ voor iedereen die productontwikkeling verfijnt via prototyping met meerdere platforms.

Downloads

Specificatie

XYZprinting PartPro100 xP DLP Resin 3D-printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items