opc_loader

XYZprinting CastPro100 xP DLP Resin 3D-printer

XYZprinting CastPro100 xP

Ontworpen voor precisie en detail werk, bij uitstek geschikt om te printen met een wasachtig materiaal dat geschikt is voor de verloren wasmethode. Voor engineering toepassingen bevelen wij u de PartPro100 xP aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

(Prijs excl. btw) 1.999,00
2.418,79

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,5 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

CastPro100 xP DLP

Beoordeeld als één van de beste in haar klasse, is de CastPro 100xP de meest betrouwbare 3D-printer voor de jewelry-sector. De CastPro100 xP is een 3D-printer met een hoge resolutie, ontworpen voor werk waarbij precisie en detail essentieel zijn. Het is een fotopolymerisatie 3D-printer op basis van DLP-technologie. De CastPro100 xP biedt afdrukken van hoge kwaliteit met behulp van zorgvuldig geselecteerde materialen en gebruiksvriendelijke software.

3D-print ingewikkelde ontwerpen af ​​met een hoge snelheid

Met behulp van DLP-technologie kunt u altijd snel en nauwkeurig printen. CastPro100 xP print alle details van een laag tegelijkertijd, waardoor u meerdere objecten met complexe details efficiënt kunt 3D-printen.

Grenzen verleggen met meer materiaal opties

De CastPro100 xP is compatibel met een breed scala aan resins, waaronder acryl, cast-able en biomedisch. Met deze opties kunnen gebruikers het beste halen uit hun creaties. Experimenteren - Verkennen - Produceren.

  • EeezCast is een castable resin. De eigenschappen van zijn vergelijkbaar met die van was. Er is geen asresidu nadat het is verwarmd en het is geschikt voor de verloren wasmetode.
  • EeezMold is een hittebestendige resin, die temperaturen tot 140 graden Celsius kan verdragen. Voor sieraden is het ideaal voor het 3D-printen van het hoofdmodel voor het maken van rubberen matrijzen.

Sneller aan de slag met extra gebruiksgemak

De XYZware_Nobel software is ontwikkeld om gebruiksgemak te bieden en maakt het verzenden en 3d-printen van modellen via draadloze connectiviteit mogelijk. De software biedt een aantal opties om automatisch ondersteuning te creëren, zodat overhang goed wordt ondersteund tijdens de printopdracht.

Downloads

Specificaties

XYZprinting CastPro100 xP DLP Resin 3D-printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items