opc_loader

XYZprinting Nobel 1.0A 3D-printer

De XYZPrinting Nobel 1.0A is de meest gebruikersvriendelijke en kosteneffectieve 3D-printer met SLA-technologie op de markt.

Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 1.599,00
1.934,79

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
4715872748221

XYZprinting Nobel 1.0A resin SLA 3D-printer

De XYZPrinting Nobel 1.0A resin SLA 3D-printer is van de 2e generatie. Door een nieuw laser systeem heeft de printer een nog hogere nauwkeurigheid voor spectaculaire complexe en ingewikkelde details.

Nobel 1.0A is de tweede generatie stereolithografie (SL) 3D-printer die is ontwikkeld door XYZprinting en die een nauwkeurig UV-lasersysteem gebruikt om fotopolymeer resins te harden in verbluffende kwaliteit. Dankzij de nieuwe en verbeterde hardware en de compatibiliteit met verschillende resins is de Nobel 1.0A een van de meest veelzijdige en betaalbare SLA-printers op de markt.

Slimme integratie, eenvoudig en probleemloos

De Nobel 1.0A controleert het 3D-printproces en geeft op elk moment de resterende hoeveelheid resin weer. De printer heeft een automatisch vulsysteem voor resin om ervoor te zorgen dat gebruikers vóór elke afdruk de juiste hoeveelheid resin hebben.

De XYZware_Nobel-software is in staat om automatisch de kenmerken van het model te analyseren en waar nodig ondersteuningsstructuren toe te voegen.

Verschillende materialen voor meer veelzijdige toepassingen

De Nobel 1.0A is compatibel met verschillende resins, zoals acryl resin, flexibele resin en een speciale resin voor het maken van mallen. Elk van deze resins biedt hun eigen unieke toepassing, van het maken van duurzame prototypen tot het maken van mallen voor sieraden.

NB 1: de Nobel 1.0A werkt uitsluitend met resins van XYZPrinting

NB 2: overtollige resin dient met alcohol (Isopropanol) te worden afgespoeld. Deze wordt NIET standaard met de printer geleverd en dient apart te worden besteld.

NB 3: na het printen (en afspoelen) is het object nog niet volledig uitgehard. U krijgt het beste resultaat door gebruik te maken van een geconditioneerde ruimte om het object uit te harden: XYZPrinting UV Curing Chamber

Denk aan u veiligheid

Omdat het Anycubic Photon-systeem giftige UV-harsen (resins) gebruikt, is het van belang om handschoenen en een veiligheidsbril te dragen, hiermee voorkomt u dat niet-uitgeharde kunsthars uw huid raakt of in uw ogen komt. Zodra de print is uitgehard, kunt u de print met uw blote handen vastpakken.

Niet-uitgeharde hars verspreidt giftige dampen, daarom wordt de Anycubic Photon geleverd met een masker om te voorkomen dat u de overweldigende geur inademt.

Net als bij het hanteren van niet-uitgeharde hars, is het ook van cruciaal belang dat de isopropylalcohol die wordt gebruikt in de nabewerking, voorzichtig wordt behandeld. Bij het schoonmaken van een 3D-print in dit oplosmiddelbad, zal de niet-uitgeharde hars mengen met de isopropylalcohol, waardoor een gevaarlijke vloeistof ontstaat die voorzichtig moet worden behandeld en verwijderd.

Kenmerken

Printing technologies SL (Stereolithography Apparatus)
Dimensions 280 x 345 x 590 mm
Weight 9.6 kg (including 500 g of photopolymer resin)
Printing specifications 128 x 128 x 200 mm
Resolution X/Y axis: 0.13 mm (130 Microns)
Layer thickness: 0.025 mm (25 Microns; maximum allowed height: 50 mm)
0.05 mm (50 Microns; maximum allowed height: 100 mm)
0.1 mm (100 Microns; maximum allowed height: 200 mm)
Display screen 2.6” FSTN LCM
Connectivity USB cable, USB drive
Print Material Photopolymer resin
Software XYZware_Nobel
File format .stl and XYZ (.3ws, .3wn) format
Operating systems Windows 7 or later (PC)
Mac OS X 10.8, 10.9, 10.10 (Mac)
Operating Conditions
Temperature:
18-28℃
Humidity: 40-80% RH (no condensation)

XYZprinting Nobel 1.0A 3D-printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
XYZprinting Nobel 1.0A 3D-printer


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items