opc_loader
Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders PostNL, DHL en DPD. Het kan daarom langer duren voordat uw pakket bij u wordt afgeleverd.

Anycubic Wash and Cure 2.0

Artikelnr: 1018700001

Anycubic Wash and Cure Machine 2.0

Met slechts een paar drukken op de knop kan de Anycubic Wash & Cure niet alleen je afdrukken wassen, maar ook uitharden!

Levertijd: TIJDELIJK UITVERKOCHT, wordt eind juli 2023 weer verwacht

Prijs exclusief BTW:

120,75
(Prijs excl. btw)

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
0715235125533

Anycubic Wash and Cure Machine 2.0 bij Bits2Atoms

De 2-in-1 oplossing voor wie met SLA-, DLP- of LCD 3D-printers werkt

Wassen (schoonmaken van het model)

Vul de daarvoor bestemde container met schoonmaak vloeistof, plaats het geprinte object erin en start het wasproces. Als u een Anycubic Photon- of Photon S-printer heeft, kunt u het platform van de Anycubic Photon verwijderen en direct op de Wash & Cure-machine plaatsen om contact met niet-uitgeharde resin te voorkomen. Ook is de hoogte van de beugel verstelbaar, waardoor de container niet helemaal gevuld hoeft te worden. De Wash & Cure 2.0 container kan tijdens het gehele wasproces gesloten blijven, wat zorgt voor een hoger veiligheidsniveau. Na het reinigingsproces kan de container worden gesloten en opgeslagen.

Uitharden

Nadat het wasproces is voltooid, kan de machine worden overgeschakeld naar UV-uitharding en de talrijke UV-lampen kunnen het voltooide model snel en gemakkelijk uitharden.

Het roterende platform zorgt voor een 360° UV-behandeling om een ​​uitgebreide uitharding te garanderen. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de Wash & Cure 2.0 meer UV-lampen voor een consistentere uitharding.

Eenvoudige bediening en veiligheid

De draai- en drukknop maakt de bediening zeer intuïtief, waardoor je gemakkelijk kunt wisselen tussen de Wash- en Cure-modus. Optioneel kunt u ook de tijdsperiode bepalen waarin de machine moet wassen of uitharden. De speciale afdekkap filtert 99,95% van het UV-licht en voorkomt mogelijke schade.

Daarnaast is het product voorzien van een veiligheidsfunctie die de UV-lampen automatisch uitschakelt wanneer u de afdekkap verwijdert.

Technische kenmerken

UV-licht: 405nm
Afmetingen machine: 225 x 235 x 365 mm
Maximale modelafmeting voor wassen: 200 x 74 x 165 mm
Maximale modelgrootte voor uitharding: 140 x 165 mm
Gewicht: 3,7 kg

Anycubic Wash and Cure 2.0 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Anycubic Wash and Cure 2.0


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items