opc_loader

Mass Portal Pharaoh ED - XD 20 High Definition 3D-printer

Mass Portal

Mass Portal Pharaoh ED - XD 20 3D-printer. High Definition 3D-printer die kan wedijveren met duurdere technologiën. Bekijk hieronder de uitgebreide informatie over de Mass Portal Pharaoh ED - XD 20 3D-printer.

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Vertegenwoordigt u een in Nederland ingeschreven bedrijf? Dan is leasen misschien een interessante optie voor u. Geef in uw offerte aanvraag aan dat u interesse heeft in lease mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 2.700,00
3.267,00
Maak een keuze:
x

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Mass Portal Pharaoh ED - XD 20

De desktop 3D-printer opnieuw uitgevonden

Het begon met de ambitie om een multi-materiaal desktop 3D-printer te ontwikkelen die in staat zou zijn om met hoge kwaliteit, zo eenvoudig mogelijk, snel precisie-onderdelen te 3D-printen, met behulp van standaard materiaal van diverse fabrikanten. Om deze doelstellingen te bereiken, werd de desktop 3D-printer vanaf de grond opnieuw ontworpen. Het resultaat is een verfijnde machine die, dag in dag uit, kan worden gebruikt voor veeleisende werk, met verbluffende resultaten die voor zichzelf spreken.

Delta technologie

De Mass Portal Pharaoh kan, vergeleken met conventionele 3D-printers, met hogere snelheden, lagere trillingen en minder lawaai printen. Dit zijn belangrijke overwegingen met betrekking tot het comfort als de printer wordt gebruikt op een dagelijkse basis. Precisie lineaire geleidingen zorgen voor een soepele en precieze bewegingen.

Stabiele constructie

Dankzij het aluminium frame is de Mass Portal Pharaoh 3D-printer enorm stijf. Hierdoor is de print kwaliteit en de hechting van de 1e laag ongekend.

Pharaoh printkop

De volledig metalen Pharaoh printkop bevat twee verwarmingselementen die het filament kunnen verwarmen tot een temperatuur van 300 °C. Hierdoor is het mogelijk om met een breed scala aan filamenten te printen, waaronder PLA, ABS, Nylon en Flex. Laaghoogte: 0,01 mm tot 0,7 mm.

Automatische kalibratie

Het automatische calibratie systeem meet en regelt de afstand tussen de printkop en het printbed en compenseert de eventuele helling van het printbed. Dit zorgt ervoor dat objecten goed blijven plakken aan het printbed. De printer software heeft een aantal verschillende bed coating opties. Mass Portal printers worden standaard geleverd met BuildTak coating.

Simplify 3D

Mass Portal Pharaoh 3D-printer - Bits2Atoms
Elke Mass Portal Pharaoh 3D-printer wordt standaard geleverd met een volledige licentie Simplify 3D. De printer werkt ook uitstekend met de beproefde open source sotware Cura.

Uitvoeringen

De Mass Portal Pharaoh High Definition 3D-printer is leverbaar als ED Single (basis uitvoering) en als XD Dual (full options). Het printoppervlak heeft een diameter van 20 cm en de maximale printhoogte is eveneens 20 cm. Heeft u behoefte aan een groter printoppervlak en / of printhoogte? Kijk dan bij de Mass Portal Pharaoh ED - XD 30 of de Mass Portal Pharaoh ED - XD 40.

Zowel de ED Single als de XD Dual zijn standaard uitgevoerd met een groot touchscreen display, plexiglas zijpanelen / deurtje, een netwerk aansluiting en WiFi.

De XD Dual heeft als extra dual extruder (1 nozzle - 2 kleuren of materialen met gelijke printtemperatuur) en een verwarmd printbed (een voorwaarde voor het printen met het krimpgevoelige ABS).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Menu