opc_loader

FELIX Pro 2 Touch

FELIX PRINTERS

FELIX Pro 2 Touch, de slimme 3D-printer met WiFi en touch screen. Powered by Formide.

Prijs inclusief BTW:

(Prijs excl. btw) 2.599,00
3.144,79
x

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers

FELIX Pro 2 Touch

De FELIX Pro 2 Touch is een slimme 3D-printer met WiFi, verwisselbare full-metal hot-ends, zeer nauwkeurige sensoren en te besturen via een online ecosysteem (Formide). Ontdek meer over de fantastische eigenschappen van de FELIX Pro 2 Touch hieronder!

Touchscreen

Een intuïtieve manier van 3D-printen!

De Pro 2 Touch heeft een kleuren touchscreen met WiFI en met het online platform Formide. Een volledig 3D-print ecosysteem bereikbaar via de interface. Ontworpen voor professionals om te richten op wat te printen, in plaats van hoe te printen.

Formide Platform

Uw bestanden overal en altijd beschikbaar.

Uw Formide account wordt automatisch gesynchroniseerd met uw FELIX Pro 2 Touch. Toegang tot al uw bestanden vanaf elke smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.

Iconisch Ontwerp

Ontworpen voor professionele prestaties

Het nieuwe FELIX Pro 2 Touch-ontwerp is inspirerend. Met de modulaire DNA en bewezen technologie van de bekroonde FELIX 3-serie is de machine betrouwbaar en upgradebaar. Alleen de best mogelijke componenten en materialen worden gebruikt om optimale prestaties te garanderen.

Geavanceerd dual head systeem

Maak de meest complexe objecten

Ga door waar single-head 3D-printers stoppen en geniet van maximale designvrijheid met het innovatieve dual head-systeem. Begin met printen met meerdere materialen of met oplosbaar ondersteunings materiaal.

32 bit processing power

Stille werking

Geluidsniveaus worden tot een minimum beperkt. Op een geluidsniveau van slechts 34dBA kunt u zonder onderbrekingen werken. Onze nieuwe state-of-the-art motion controller zorgt ervoor dat de FELIX Pro 2 de meest stille desktop 3D-printer in zijn klasse is.

Filament flow detectie

Nooit een mislukte print

Betrouwbaarheid wordt niet alleen bepaald door de printer, maar ook de filamentkwaliteit is een belangrijke factor. De functie voor het detecteren van filament voorkomt dat uw print mislukt. Uw bespaart waardevolle tijd en geld.

Hoge precisie technologie

Elke beginner print als een Pro

De innovaties in de FELIX Pro 2 Touch, werden gemaakt om 3D-printen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Unieke functies zoals een Quick Release-bouwplaat en een Quick Release-hot-end maken het een plezier om uw 3D-printer te gebruiken.

FELIX automatisch kalibratiesysteem

Bespaar tijd, verhoogde betrouwbaarheid

Geniet van next-level bruikbaarheid in desktop 3D-printen. De eerste laag van uw 3D-print is van groot belang, de automatische kalibratie zorgt voor optimale startomstandigheden.

Buiten afmeting b x d x h 430 x 390 x 550 mm
Buiten afmeting b x d x h (ingeklapt) 430 x 145 x 480 mm
Gewicht 11,5 kg
Maximaal printvolume b x d x h 237 x 244 x 235 mm
Print technologie FFF
Laagdikte 250 - 50 microns
Bouwplaat Uitneembaar en verwarmd
Kalibratie Volledig automatisch
Printkop Speciaal dual nozzle systeem
Maximale printtemperatuur 275 °C
Maximale temperatuur bed 105 °C

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items
3.144,79