opc_loader
Wegens bedrijfsbezoek aan BCN3D zijn wij 4, 5 en 6 juli minder goed bereikbaar. (Web-) orders worden startende op woensdag 6 juli weer verzonden.

Creality Ender-3 Pro 3D-printer

Creality Ender-3 Pro - 220*220*250 mm

Koop de voordelige 3D-printer Creality Ender-3 Pro en je krijgt een kleine productiemachine voor je huis, kantoor of werkplaats. De Ender Pro is een verbetering van de populaire Creality Ender-3.

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Prijs inclusief BTW en verzendkosten:

(Prijs excl. btw) 212,81
257,50

+ Gratis verzenden vanaf € 100,-
+ Gratis afhalen in onze vestiging in Zutphen 
+ Eigen Technische Dienst
+ Onze klanten geven ons een 9,6 / 10 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Artikelnummers
EAN:
0715235124772

Creality Ender-3 Pro - Goedkope FFF-3D-printer voor thuis, op kantoor of in de werkplaats

Koop de voordelige Creality Ender-3 Pro FFF 3D-printer en u hebt een kleine productiemachine voor thuis, op kantoor of in de werkplaats. U krijgt snel en gemakkelijk goede 3D-prints dankzij het grote bouwvolume, het magnetische oppervlak van het bouwplatform en het snel verwarmbare bouwplatform. De Creality Ender-3D Pro bevat veel slimme verbeteringen vergeleken met zijn voorganger.

De belangrijkste verbeteringen van de Ender-3 Pro zijn:

  • Verbeterde 3D-printresultaten dankzij stabieler frame
  • Eenvoudig verwijderbare magnetische basis van het bouwplatform maakt het eenvoudig verwijderen van de 3D-prints mogelijk
  • Voeding door MeanWell

De Creality Ender-3 Pro is ruimtebesparend ontworpen. Hierdoor past de 3D-printer gemakkelijk op uw bureau. De 3D-printer is stil, werkgeluiden storen u niet, dus u kunt zich concentreren op uw werk, zelfs met uw 3D-printer in dezelfde kamer.

Gebruik uw Creality Ender-3 Pro gemakkelijk en comfortabel. Het display geeft u in realtime alle relevante informatie. Maak indrukwekkende 3D-prints met hoge resolutie met deze 3D-printer. Deze kleine productiemachine werkt heel precies; ook voor additive manufacturing van fijne details.

Nadat u uw Creality Ender-3 Pro 3D printer hebt ontvangen, monteert u deze snel en eenvoudig. U bent in ongeveer 10-15 minuten klaar voor uw eerste 3D-print. Ook voor beginners is de montage mogelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is schroeven erin draaien om deze 3D-printer klaar te maken voor gebruik.

Ender-3 ProEnder-3 Pro parametersEnder-3 ProEnder-3 Pro

Creality Ender-3 Pro 3D-printer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Creality Ender-3 Pro 3D-printer


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items